Achiziții

Plan de achiziții

Rapoarte de achiziții

Plan de achiziții pentru 2023

Plan de achiziții pentru 2022

Raport de achiziții pentru 2022

Achiziții

2022

Dotarea sălilor de clasă cu soluții de curățare

53 de săli clasă au fost dotate cu soluții de curățare din bugetul instituției.

Instalarea felinarelor LED pe holuri

Toate clasele din cadrul instituției sunt dotate cu felinare LED, acum urmează holurile. 

Dotarea bucătăriei cu utilaj nou

Zilnic la cantina liceului „Alexandru cel Bun” din or. Sîngera se alimentează aproximative peste 700 de elevi. Un simplu defect al utilajului stopează procedura de preparare a bucatelor.

Anual cantina liceului este asigurată cu utilaj sau alte comodități pentru angajații cantinei pentru a ușura activitatea zi de zi dar și pentru confortul elevilor. 

Dotarea CREI din bugetul liceului

Dotarea cabinetelor din bugetul liceului

Administrația liceului a dotat cabinetele cu tastatură/șoricel și cablu USB pentru 16 televizoarele anterior instalate.

Achiziția mobilierului școlar pentru elevi – iunie 2022

Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” a fost dotat din bugetul liceului cu bănci și scaune școlare. Patru clase de gimnaziu au fost înzestrate cu mobilier cu blat Werzalit. 

Dotarea a 17 săli de studii cu Smart TV-uri din bugetul liceului

Din bugetul liceului pe anul 2021 s-au procurat 17 SMART -TV-uri pentru 17 săli de clase cu un smațiu mai mare. 4 au fost repartizate in 4 clase primare si 13 la clasele gimnaziale și liceale. Amintim că în liceu activează 21 de clase primare, 26 de clase gimnaziale și 6 clase liceale. 

Vestiare pentru 216 elevi

216 elevi din cadrul IPLT „Alexandru cel Bun” vor detine propriul dulap unde vor putea pastra lucrurile personale. Achizitia este procurata din bugetul liceului. Vreau sa confirm ca in curand toti elevii de gimnaziu si liceu vor fi asigurati cu dulap personal. Compania „VITRA” multumesc pentru colaborare!

Profesorii de muzică, de cor și de dans dotați cu echipament muzical!

Profesorii de muzică, de cor și de dans dna Căpățină Victoria , dna Panaghiu Tatiana și  dna Bacila Tatiana au fost dotați din contul liceului cu echipament pentru organizarea orelor.

Bibliotecarul liceului dna Celac Stela a primit boxe pentru computer care sunt benefice pentru organizarea diferitor seminare în domeniul de activitate.

Momentul că suntem la autogerstiune ne permite să acoperim cheltuieli care sunt necesare pentru activitatea zi de zi a profesorilor și elevilor. Au fost reparate și acordate instrumentele muzicale din liceu.

Dotarea învățătorilor de la ciclul primar care activează în Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”

21 de învățători din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” vor fi dotați din contul liceului cu ștampiluțe pentru evaluarea criterială prin descriptori în învățământul primar conform ghidului de implimentare a metodologiei.

Amenajarea claselor

În trei clase de studii au fost amenajate scaunele cu stofă din contul liceului pentru confortul elevilor. Costul pentru muncă a fost contribuția părinților. Vă mulțumim enorm!

Balconul liceului dotat cu construcții PVC

Balconul Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” pregătit pentru găzduirea muzeului la care ani buni lucrează Dl. Macovei Valerian – profesor de istorie.

Dotarea claselor de studii – August 2021

4 săli de clasa dotate cu jaluzele in suma de aproximativ 15 000 MDL.

Tehnică de calcul, televizoare, vestiare pentru elevi din bugetul liceului

Inca 6 laptopuri procurate din bugetul liceului au fost bucuria a 6 cadre didactice din cadrul Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” Singera. Pana la 31 decembrie au fost montate 8 televizoare smart in 8 sali de clase. Au fost procurate 16 seturi de dulapuri pentru 64 de elevi de la treapta liceala. Aceste bunuri au fost procurate din economiile facute pe energie termica si electrica pe anul 2020, fara sa afecteze sanatatea elevilor si cadrelor didactice.

Dotarea cantinei cu mobilier

Suprafetele de masa din cantina liceului a fost scmbate in luna iunie 2020. La sfirsitul lunii august urmeaza sa fie schimbate si suprafetele scaunelor. Cheltuielile sunt achitate din bugetul liceului.