Reparații


Cuprins

Extinderea rețelei termice

La 10 august 2022 s-au început lucrările de extindere a rețelei termice în două săli de clasă la treapta primară, din motiv că nu erau instalate numărul necesar de calorifere pentru a încălzi spațiu  respectiv.

Reparație capitală a blocurilor sanitare la treapta gimnazială

În luna mai 2022 a fost anunțată licitația privind reparația a 6 blocuri sanitare de la etajul 2, 3 și 4. Reparația este din contul bugetului liceului.

Reparația a două blocuri sanitare pentru elevi – August 2021

Începând cu luna august 2021 au început lucrările de reparație capitală a blocurilor sanitare din Blocul C, etajul 1 și 2. La sfârșitul lunii septembrie 2021 blocurile sanitare vor fi date în exploatare.

Reparația acoperișului din bugetul liceului – Blocul C – August 2021

Reparația acoperișului din bugetul liceului – 211 946,49 MDL

Reparația blocurilor sanitare

Șase blocuri sanitare renovate in incinta Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” Singera cu ajutorul financiar acordat de FISM in stransa colaborare cu Primaria Singera. Multumesc enorm companiei de constructie care a avut rabdare de a implimenta toate necesitatile stipulate de la inceputul lucrarilor de renovare. Un grand mersi MECC si DGETS pentru incredere! 

Reparația acoperișului la blocul V total si C

În August-Septembrie 2019 a fost reparat acoperișul la blocul V total și C suprafata ce cuprinde 2 săli sportive din contul IPLT Alexandru cel Bun.

Mobilier confectionat din bugetul liceului 2019

Mobilier confectionat din bugetul liceului 2019 Alexandru cel Bun pentru biroul Directorului Adjunct pe Educatie, Psiholog, Invatator clasele primare, cab. de Istorie, Izolator si anticamera.

Bănci școlare pentru elevi

Șaizeci de seturi de banci procurate din bugetul IPLT Alexandru cel Bun pentru 4 clase.


Other news

 • Ziua Globală a Tineretului în Acțiune

  Ziua Globală a Tineretului în Acțiune

  „Global Youth Service Day/Ziua Globală a Tineretului în Acțiune” (GYSD 2023) este un proiect civic și ecologic, defășurat la nivel internațional, la care elevii Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” au participat pentru al doilea an consecutiv.În cadrul proiectului, elevii claselor a X-a ”C” și a IX-a ”E” împreună cu profesoara de limba engleză, dna Bandalac […]

 • Donație de mobilier școlar din Olanda

  Donație de mobilier școlar din Olanda

  Cea mai frumoasa colaborare dintre Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun”, Fundatia „Sports for Children” și Fundația „Aksai” din Olanda: 350 de bănci școlare și 350 scaune școlare au fost donate liceului din Sîngera. În zi de vacanță elevii noștri au fost extrem de receptivi și au ajutat profesorii să amenajeze clasele cu mobilier școlar. O […]

 • Masa rotundă cu tema: ,,Rolul lecturii în viața omului”

  Masa rotundă cu tema: ,,Rolul lecturii în viața omului”

      Despre cărți, despre importanta carților în viața fiecărui om, începând de la poveștile citite nouă, apoi noi – copiilor noștri, așa perindându-se, acest obicei frumos. Astăzi în cadrul bibliotecii din IPLT ,,Alexandru cel Bun”, orașul Sîngera, am asistat la o masa rotundă, cu tema: ,,Rolul lecturii în viața omului”, prezent fiind și scriitorul […]