Asociația pentru Motivație și Dezvoltare Comunitară, are o mulțime de oportunități pentru TINEri.
🔰Astăzi, 12 octombrie, aceste oportunități au fot prezentate în școli, pentru a aduce la cunoștință elevilor despre posibilitățile pe care le aduce AmDC.
🔰Am fost prezenți în 2 instituții școlare: I. P. Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” (or. Sîngera) și Gimnaziul nr.68 (s. Dobrogea)
🔰În cadrul acestor sesiuni, am prezentat Asociația cât și oportunitățile pe care le avem.
🔰Un accent considerabil a fost pus pe noul serviciu implementat în cadrul proiectului „Parteneriat cu Comunitatea” – Serviciul de Patrulare pe Biciclete.
🔰Tinerii au fost informați despre ce presupune acest serviciu, spre care scop tindem și au fost îndemnați să ni se alăture.
🔰De asemenea alături de noi au fost doi reprezentanți ai poliției, care au explicat conceptul Poliției Comunitare și au accentuat necesitatea implicării civice pentru menținerea ordinii publice.
🔰Tinerii, s-au arătat curioși asupra noului serviciu și au comentat că acesta este unul folositor comunității.
🤩Putem afirma că echipa noastră se mărește, iar acest lucru transmite o motivație enormă de a merge cu pași încrezuți înainte🤩
🤝Le aducem sincere mulțumiri directorilor instituțiilor școlare Valeriu Taburcean și Maria Zbigli pentru primire călduroasă🤝
Acest proiect este implementat de către AO “Asociația pentru Motivație și Dezvoltare Comunitară”,
în cadrul Proiectului “Promovarea activității Poliției bazată pre Drepturile Omului în Republica Moldova”, finanțat de Delegația Uniunii Europene, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova.